Recent Posts

    Χρονια Πολλα Ελλαδα 200 Χρονια : 28η Οκτωβρίου 1940: Χρόνια Πολλά Ελλάδα!!! (εικόνες ... : Υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα γιατί.

    Χρονια Πολλα Ελλαδα 200 Χρονια : 28η Οκτωβρίου 1940: Χρόνια Πολλά Ελλάδα!!! (εικόνες ... : Υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα γιατί.. Πάνω από 200.000 άνθρωποι φυλακίστηκαν στο πρώτο στρατόπεδο συγκέντρωσης των ναζί, στο νταχάου, από το 1933 έως το 1945. «συγχαρητήρια στον λαό της ελλάδας για 200 χρόνια ανεξαρτησίας. Τιμώντας το παρελθόν, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον. Με τιμή, υπερηφάνεια, συγκίνηση και θρησκευτική ευλάβεια τιμούμε τους προγόνους μας αγωνιστές που με ασίγαστο πάθος και πίστη στην ορθοδοξία μας επαναστάτησαν για μια ελεύθερη, ανεξάρτητη, αδούλωτη ελλάδα. Τα λόγια του ανδρέα παπανδρέου .

    Theologian, at the mayor of serraion, mr. Γιορτάζοντας τα σπουδαία 200 ή 2800 χρόνια της δικής μας μικρής, σημαντικής για τον δυτικό πολιτισμό χώρας, ας ευχηθούμε τα επόμενα δέκα, είκοσι, εκατό χρόνια, να είναι τέτοια που να οπλίσουν με είναι θεμελιώδεις για τα επόμενα μεγαλεία. Εθνική ενότητα και ομοψυχία, υπερηφάνεια για όσα καταφέραμε και όσα θα καταφέρουμε, διδαχή και παραδειγματισμός από όσα δεν καταφέραμε και εξακολουθούμε να μη θέλουμε να καταφέρουμε. Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία ! Διακόσια χρόνια κατά τα οποία η χώρα εξελίχθηκε στον αξιόπιστο ευρωπαϊκό εταίρο που είναι σήμερα.

    Χρόνια Πολλά ΕΛΛΑΔΑ ! Χρόνια Πολλά ΕΛΛΗΝΕΣ ! | ΕΚΑΣΘ
    Χρόνια Πολλά ΕΛΛΑΔΑ ! Χρόνια Πολλά ΕΛΛΗΝΕΣ ! | ΕΚΑΣΘ from ekasth-6ab0.kxcdn.com
    Σημαιοστολισμός με την ελληνική σημαία των 24 φωτιστικών ιστών του μεγάρου μουσικής θεσσαλονίκης, για τους εορτασμούς της επετείου των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση, θεσσαλονίκη, τετάρτη 24 μαρτίου 2021. Κάτι που αναδείχθηκε στα πολλά και ταυτόχρονα μέτωπα που δώσαμε μάχες: Η ερασιτεχνική αεκ έστειλε το δικό της μήνυμα για τα 200 χρόνια απ' την ελληνική επανάσταση, χρησιμοποιώντας κάποια λόγια του στρατηγού όταν σηκώσαμεν την σημαίαν εναντίον της τυραγνίας ξέραμεν ότι είναι πολλοί αυτείνοι και μαχητικοί κι' έχουν και κανόνια κι' όλα τα μέσα. Στο μήνυμά του ο ρώσος πρόεδρος συγχαίρει την ελλάδα, τονίζει ότι οι σχέσεις με την χώρα του βασίζονται στις μακροχρόνιες παραδόσεις της φιλίας, καθώς και της πολιτιστικής και πνευματικής εγγύτητας και. Στην το στοίχημα της γενιάς μας είναι 200 χρόνια μετά την «επανάσταση της εθνικής ανάστασης» να γίνει η. Μία μαύρη νύχτα για την ελλάδα σε μία ιερή στιγμή.200 χρόνια μετά την εθνεγερσία που έδειξε τον δρόμο σε ολόκληρη την ευρώπη εντύπωση προκάλεσε η απουσία του αρχιεπισκόπου ιερωνυμου από το δείπνο με τους ξένους ηγέτες στο πρεδρικο μέγαρο για τα 200 χρόνια της εθνεγερσίας. Μοτοπορεία για τα 200 χρόνια στους δρόμους της θεσσαλονίκης (φωτο). Η μαύρη βίβλος του 1821.

    Διακόσια χρόνια κατά τα οποία η χώρα εξελίχθηκε στον αξιόπιστο ευρωπαϊκό εταίρο που είναι σήμερα.

    Πάνω από 200.000 άνθρωποι φυλακίστηκαν στο πρώτο στρατόπεδο συγκέντρωσης των ναζί, στο νταχάου, από το 1933 έως το 1945. Χρόνια πολλά έλληνες όπου γης. 200 χρόνια μετά, το μήνυμα παραμένει επίκαιρο: Η ελλάδα ως έθνος και κράτος, λίγα χρόνια μετά τις επαναστάσεις της αμερικής και της γαλλίας ήταν μια ιδέα, ήταν η ελλάδα που θα παραδώσουμε στις επόμενες γενιές, για να είναι ισάξια της ιδέας, πρέπει να εμείς να λειτουργήσουμε χρόνια πολλά ελλάδα και έλληνες, ανεξαρτήτως καταγωγής! Η ελλάδα γιορτάζει με τιμές τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821. Ξένοι ηγέτες στέλνουν τα δικά του μηνύματα για την επέτειο της ελληνικής επανάστασης, ανήμερα της συμπλήρωσης 200 ετών από την εθνική παλιγγενεσία. «ελευθερία ονομάζεται και η εθνική εκστρατεία για τον εμβολιασμό» δήλωσε ο κ.μητσοτάκης τα 200 χρόνια. 200 χρόνια από τον αφορισμό της επανάστασης: Η ελλάδα είναι ένα έθνος δεσμευμένο στις ελευθερίες της δημοκρατίας και της ισότητας. Για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε το μέλλον των παιδιών μας, για την ελλάδα που οραματιζόμαστε. Σημαιοστολισμός με την ελληνική σημαία των 24 φωτιστικών ιστών του μεγάρου μουσικής θεσσαλονίκης, για τους εορτασμούς της επετείου των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση, θεσσαλονίκη, τετάρτη 24 μαρτίου 2021. Η ιρλανδία είναι υπερήφανη που στέκεται δίπλα στην ελλάδα ως συνεργάτες της» αναφέρει σε ανάρτησή της στο twitter η πρεσβεία. «χρυσό» ριφιφί σε τραπεζικές θυρίδες στο χαλάνδρι:

    Η aegean τίμησε τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση με μια εντυπωσιακή πτήση υπ'αριθμόν α3 1821. Χρόνια πολλά έλληνες όπου γης. Διακόσια χρόνια κατά τα οποία η χώρα εξελίχθηκε στον αξιόπιστο ευρωπαϊκό εταίρο που είναι σήμερα. Η ανοιχτή διαφωνία επιστημόνων πριν λιγο: Μία μαύρη νύχτα για την ελλάδα σε μία ιερή στιγμή.200 χρόνια μετά την εθνεγερσία που έδειξε τον δρόμο σε ολόκληρη την ευρώπη εντύπωση προκάλεσε η απουσία του αρχιεπισκόπου ιερωνυμου από το δείπνο με τους ξένους ηγέτες στο πρεδρικο μέγαρο για τα 200 χρόνια της εθνεγερσίας.

    Πρώτη προβολή της ταινίας «σε γνωρίζω από την όψη 200 ...
    Πρώτη προβολή της ταινίας «σε γνωρίζω από την όψη 200 ... from www.ieidiseis.gr
    Ποιος όμως θα το περίμενε, ότι 200 χρόνια μετά, στον εορτασμό αυτού του μεγάλου γεγονότος για το ελληνικό έθνος, ο ραγιαδισμός να επιστρέφει με άλλες μορφές, που στοχεύουν στην ψυχή, την σε μια πολυπολιτισμική ελλάδα (που μετατρέπεται βάσει σχεδίου) δεν χωρούν πολλά πολλά. 200 χρόνια πολλαπλά υπερήφανοι, που είμαστε έλληνες! Η ελλάδα γιορτάζει με τιμές τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821. Η ελλάδα ως έθνος και κράτος, λίγα χρόνια μετά τις επαναστάσεις της αμερικής και της γαλλίας ήταν μια ιδέα, ήταν η ελλάδα που θα παραδώσουμε στις επόμενες γενιές, για να είναι ισάξια της ιδέας, πρέπει να εμείς να λειτουργήσουμε χρόνια πολλά ελλάδα και έλληνες, ανεξαρτήτως καταγωγής! Η ανοιχτή διαφωνία επιστημόνων πριν λιγο: ~χρονια πολλα ελλαδα~ενα μεγάλο μπράβο στουςφοιτητές απ'το βόλο που μας λένε να μηνξεχνάμε οτι υπάρχη ελπίδα απο τους πραγματικούς ελληνες που ζουν αναμεσά. Στα 200 αυτά χρόνια που μεσολάβησαν, οικοδομήσαμε ένα σύγχρονο, δημοκρατικό κράτος, μέλος της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας κοινότητας, και κατακτήσαμε ένα υψηλό επίπεδο ευημερίας. Μία μαύρη νύχτα για την ελλάδα σε μία ιερή στιγμή.200 χρόνια μετά την εθνεγερσία που έδειξε τον δρόμο σε ολόκληρη την ευρώπη εντύπωση προκάλεσε η απουσία του αρχιεπισκόπου ιερωνυμου από το δείπνο με τους ξένους ηγέτες στο πρεδρικο μέγαρο για τα 200 χρόνια της εθνεγερσίας.

    «συγχαρητήρια στον λαό της ελλάδας για 200 χρόνια ανεξαρτησίας.

    Χρόνια πολλά ελλάδα!», αναφέρει η σχετική ενημέρωση που βγήκε από κοινού απ' όλα τα τμήματα του συλλόγου. Για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε το μέλλον των παιδιών μας, για την ελλάδα που οραματιζόμαστε. ~χρονια πολλα ελλαδα~ενα μεγάλο μπράβο στουςφοιτητές απ'το βόλο που μας λένε να μηνξεχνάμε οτι υπάρχη ελπίδα απο τους πραγματικούς ελληνες που ζουν αναμεσά. Σε ρυθμούς 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση κινείται, ή μάλλον πετάει, και η aegean airlines, αεροσκάφος της οποίας πέταξε πάνω από την πελοπόννησο. 200 χρόνια από τον αφορισμό της επανάστασης: Ειδήσεις από την ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbomb.gr. Η ελλάδα είναι ένα έθνος δεσμευμένο στις ελευθερίες της δημοκρατίας και της ισότητας. 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821. Στα 200 αυτά χρόνια που μεσολάβησαν, οικοδομήσαμε ένα σύγχρονο, δημοκρατικό κράτος, μέλος της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας κοινότητας, και κατακτήσαμε ένα υψηλό επίπεδο ευημερίας. Διακόσια χρόνια μετά, η ελλάδα είναι μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα. 200 χρόνια πολλαπλά υπερήφανοι, που είμαστε έλληνες! Κάτι που αναδείχθηκε στα πολλά και ταυτόχρονα μέτωπα που δώσαμε μάχες: Μοτοπορεία για τα 200 χρόνια στους δρόμους της θεσσαλονίκης (φωτο).

    200 χρόνια μετά, το μήνυμα παραμένει επίκαιρο: Διακόσια χρόνια κατά τα οποία η χώρα εξελίχθηκε στον αξιόπιστο ευρωπαϊκό εταίρο που είναι σήμερα. Πάνω από 200.000 άνθρωποι φυλακίστηκαν στο πρώτο στρατόπεδο συγκέντρωσης των ναζί, στο νταχάου, από το 1933 έως το 1945. Για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε το μέλλον των παιδιών μας, για την ελλάδα που οραματιζόμαστε. Με τιμή, υπερηφάνεια, συγκίνηση και θρησκευτική ευλάβεια τιμούμε τους προγόνους μας αγωνιστές που με ασίγαστο πάθος και πίστη στην ορθοδοξία μας επαναστάτησαν για μια ελεύθερη, ανεξάρτητη, αδούλωτη ελλάδα.

    Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου!.......giortazo.gr ...
    Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου!.......giortazo.gr ... from i1.wp.com
    Ο κ.μητσοτάκης σύγκρινε την επανάσταση του 1821 με την εκστρατεία του εμβολιασμού! Η ερασιτεχνική αεκ έστειλε το δικό της μήνυμα για τα 200 χρόνια απ' την ελληνική επανάσταση, χρησιμοποιώντας κάποια λόγια του στρατηγού όταν σηκώσαμεν την σημαίαν εναντίον της τυραγνίας ξέραμεν ότι είναι πολλοί αυτείνοι και μαχητικοί κι' έχουν και κανόνια κι' όλα τα μέσα. Διακόσια χρόνια κατά τα οποία η χώρα εξελίχθηκε στον αξιόπιστο ευρωπαϊκό εταίρο που είναι σήμερα. Σημαιοστολισμός με την ελληνική σημαία των 24 φωτιστικών ιστών του μεγάρου μουσικής θεσσαλονίκης, για τους εορτασμούς της επετείου των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση, θεσσαλονίκη, τετάρτη 24 μαρτίου 2021. Ειδήσεις από την ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbomb.gr. Η μαύρη βίβλος του 1821. Ξένοι ηγέτες στέλνουν τα δικά του μηνύματα για την επέτειο της ελληνικής επανάστασης, ανήμερα της συμπλήρωσης 200 ετών από την εθνική παλιγγενεσία. Σε αυτή τη διπλή γιορτή, της ιστορίας και της ορθοδοξίας, στρέφουμε το βλέμμα στον ανοιχτό ορίζοντα, ανανεώνουμε την πίστη μας.

    Μία μαύρη νύχτα για την ελλάδα σε μία ιερή στιγμή.200 χρόνια μετά την εθνεγερσία που έδειξε τον δρόμο σε ολόκληρη την ευρώπη εντύπωση προκάλεσε η απουσία του αρχιεπισκόπου ιερωνυμου από το δείπνο με τους ξένους ηγέτες στο πρεδρικο μέγαρο για τα 200 χρόνια της εθνεγερσίας.

    200 χρόνια μετά, το μήνυμα παραμένει επίκαιρο: Η πρόοδος αυτή συντελέστηκε μέσα από σκληρή δουλειά και συνεχείς αγώνες, περιόδους αλματώδους. Η ελλάδα είναι ένα έθνος δεσμευμένο στις ελευθερίες της δημοκρατίας και της ισότητας. Σημαιοστολισμός με την ελληνική σημαία των 24 φωτιστικών ιστών του μεγάρου μουσικής θεσσαλονίκης, για τους εορτασμούς της επετείου των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση, θεσσαλονίκη, τετάρτη 24 μαρτίου 2021. Για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε το μέλλον των παιδιών μας, για την ελλάδα που οραματιζόμαστε. Η ερασιτεχνική αεκ έστειλε το δικό της μήνυμα για τα 200 χρόνια απ' την ελληνική επανάσταση, χρησιμοποιώντας κάποια λόγια του στρατηγού όταν σηκώσαμεν την σημαίαν εναντίον της τυραγνίας ξέραμεν ότι είναι πολλοί αυτείνοι και μαχητικοί κι' έχουν και κανόνια κι' όλα τα μέσα. 200 χρόνια από τον αφορισμό της επανάστασης: Χρόνια πολλά!», ανέφερε η πρεσβεία της ρωσίας στην αθήνα σε ανάρτησή της στο twitter. Διακόσια χρόνια κατά τα οποία η χώρα εξελίχθηκε στον αξιόπιστο ευρωπαϊκό εταίρο που είναι σήμερα. Και συνεχίζουμε να πορευόμαστε μαζί στις δυσκολίες, στις προκλήσεις, στις απαιτήσεις, στο μέλλον. Χρόνια πολλά στους έλληνες για την μεγάλη εορτή της ορθοδοξίας και την 200ή επέτειο της εθνεγερσίας. Η μαύρη βίβλος του 1821. Το μέλλον αυτό είναι κοινό εντός.

    Ζήτω το έθνος» προηγούμενο 25η μαρτίου: χρονια πολλα. Χρόνια πολλά έλληνες όπου γης.

    Belum ada Komentar untuk "Χρονια Πολλα Ελλαδα 200 Χρονια : 28η Οκτωβρίου 1940: Χρόνια Πολλά Ελλάδα!!! (εικόνες ... : Υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα γιατί."

    Posting Komentar

    Iklan Atas Artikel

    Iklan Tengah Artikel 1

    Iklan Tengah Artikel 2

    Iklan Bawah Artikel

    close